Servicii

IMPORT si DISTRIBUTIE – EASTRADE este importator si distributior autorizat in Romania pentru toate produsele prezentate spre comercializare. Prin reteaua noastra de agenti asiguram distributia echipamentelor profesionale de spalat – uscat si calcat haine in toata tara.

TRANSPORT si LIVRARE – EASTRADE asigura transportul international al tuturor produselor comercializate precum si livrarea acestora catre beneficiari. Serviciile de transport sunt parte integranta a intregului pachet de servicii pe care il oferim clientilor nostri cu fiecare achizitie.

SERVICE – EASTRADE asigura service in garantie si post garantie pentru toate echipamentele industriale pentru procesarea rufelor pe care le comercializeaza. Tehnicienii nostri sunt scolarizati si instruiti in cadrul fabricilor in care sunt produse echipamentele pe care le oferim. Apelati cu incredere la specialistii nostri!

AMPLASARE si INSTALARE – Specialistii nostri intocmesc si livreaza planuri de amplasare si instalare a echipamentelor achizitionate, in conformitate cu reglementarile legale in vigoare privind securitatea si mediul, adaptate perfect spatiului pe care il aveti la dispozitie.


Garanție

EASTRADE INTERNATIONAL este permanent atentă la necesitățile clienților săi, și prin toate mijloacele susține afacerile acestora. Eastrade International realizează menținerea și dezvoltarea afacerii clienților săi prin creșterea continuă a calității și dezvoltarea propriei sustenabilități.

Prin prezenta dorim sa informam despre avantajele echipamentelor in perioada de garantie.

  1. Garanția echipamentelor include serviciul de diagnosticare fără costuri din partea beneficiarilor.
  2. Garanția echipamentelor include schimbarea piesele defecte ce vor fi schimbate cu piese originale (calitatea producătorului) fără costuri din partea beneficiarilor.
  3. Garanția echipamentelor include serviciile de manopera înlocuire a pieselor defecte fără costuri din partea beneficiarilor.
  4. Garanția echipamentelor, nu este afectata de intervetiile personalului Eastrade International asupra echipamentelor sau a pieselor înlocuite de acestea.
  5. Garanția echipamentelor , nu include costurile de deplasare a personalului Eastrade International, la locul plasării echipamentelor, deplasarile sunt realizate contracost, la tarif de 2 lei/ kilometru (calcul distanta Bucuresti – Destinatie, singur sens)
  6. Un ciclu complet de service de garanție cuprinde 2 etape : a) constatare ; b) lucrare de înlăturare a defecțiunii. Aceste etape necesită 2 deplasari între momentul constatării și disponibilitatea pieselor de înlocuit.