Despre noi

EASTRADE INTERNATIONAL este o companie cu capital 100% privat romanesc, infiintata in anul 1994 si avand ca principal domeniu de activitate importul, distributia si instalarea echipamentelor industriale pentru dotarea hotelurilor, spitalelor si restaurantelor. In anul 2019 Eastrade International a implinit 25 de ani de activitate pe piata din Romania. Experienta acumulata in acest timp precum si seriozitatea de care am dat dovada in relatiile cu partenerii nostri sunt principalele atuuri care ne-au permis sa crestem si sa ne dezvoltam continuu. In prezent, Eastrade International este reprezentanta unica pe intreg teritoriul Romaniei a marcii IPSO (Belgia) – producatori de masini de spalat industriale, masini de uscat (uscatoare) industriale precum si masini de calcat (calandre) industriale.

EASTRADE INTERNATIONAL asigura o gama larga de servicii pentru partenerii sai, incepand cu comercializarea produselor, transportul international al acestora, livrarea catre beneficiarii din Romania, asigurarea instruirii personalului de deservire, asigurarea service-ului si pieselor de schimb in garantie si post garantie si pana la consilierea beneficiarilor in vederea amplasarii optime a echipamentelor in spatiul pe care acestia il au la dispozitie.

EASTRADE INTERNATIONAL este un partener de incredere pentru toti cei care lucreaza cu noi. Cei 25 de ani de activitate si experienta pe piata echipamentelor destinate procesarii industriale a rufelor au demonstrat ca echipa EASTRADE este una puternica, dinamica, deschisa catre nou si capabila sa faca fata oricaror provocari.